Vacature – Servicemedewerker

Vacature Servicemedewerker

De FilmKoepel is de nieuwe bioscoop van Haarlem midden in Rijksmonument de Koepel. We draaien de mooiste nieuwe arthouse films, de beste Hollywood-producties en alles daartussenin. Ook organiseren we regelmatig bijzondere evenementen zoals filmpremières met binnen- en buitenlandse gasten.

We zijn per direct op zoek naar Servicemedewerkers voor minimaal 16 uur per week.

Functie
Als servicemedewerker ben je verantwoordelijk voor de kaartverkoop, de bar, de kaartcontrole en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Het is dus belangrijk dat je een liefde hebt voor films en dat je het leuk vindt om verschillend soort werk te doen. We zoeken iemand die minimaal een jaar ervaring heeft met werken in een bioscoop of horeca. Het is verder belangrijk dat je enthousiast bent en dat je je als een perfecte host kunt presenteren aan ons publiek.

Je werkt bij ons minimaal 2 diensten per week, waarvan één in het weekend. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en dat je een ruime beschikbaarheid hebt. De periode oktober tot en met februari is voor De FilmKoepel de drukste periode, in de lente- en zomermaanden is het wat rustiger.

Wij bieden
Een leuke en afwisselende baan in een jong en enthousiast team van ongeveer 30 medewerkers. Als medewerker kun je onbeperkt in de FilmKoepel naar de film, ook organiseren we geregeld personeelsscreenings waarbij we samen de nieuwste films kijken en gezellig napraten.

Geïnteresseerd? Stuur dan snel je sollicitatiebrief en cv naar sollicitatie@filmkoepel.nl o.v.v. vacature servicemedewerker.