Vacature Floormanager

De FilmKoepel is een nieuwe bioscoop met zes zalen in rijksmonument de Koepel in Haarlem. Dit iconische bouwwerk is nu in het laatste stadium van de renovatie en opent binnenkort haar deuren. De Koepel wordt het nieuwe hart van Haarlem en krijgt naast de bioscoop een veelvoud aan functies zoals hoger onderwijs, een innovatiecentrum voor het MKB, horeca en nog veel meer.

De Filmkoepel is van dezelfde mensen als de FilmHallen en The Movies in Amsterdam. In de Filmkoepel zullen we de mooiste nieuwe arthouse films, de beste Hollywood-producties en alles daartussenin vertonen. De Filmkoepel zal ook regelmatig bijzondere evenementen zoals filmpremières met binnen- en buitenlandse gasten organiseren.

We zijn per medio december op zoek naar Floormanagers voor 0,2 – 0,8 FTE

De floormanager is verantwoordelijk voor het goede verloop van de middag of avond in de bioscoop. Samen met het team zorg je ervoor dat de bezoekers een zo leuk mogelijke filmervaring hebben. Je lost problemen op, houdt een oog op de veiligheid van de bezoekers en het team, en zorgt ervoor dat alle medewerkers goed op de hoogte zijn van de laatste werkinstructies.

De floormanagers worden aangestuurd door de bedrijfsleider van de FilmKoepel. Samen met de bedrijfsleider implementeren zij het beleid van het management en dragen ze feedback en nieuwe ideeën aan voor het succes van de FilmKoepel.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden
– Aansturen van het team op de werkvloer
– Meewerken op de vloer
– Eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen tijdens het werk
– Gastheer/vrouw voor het publiek
– Cijfermatige verantwoording aan het management
– Oplossen roosterproblemen en ziekte vervanging
– Eerste verantwoordelijke voor (brand)veiligheid
– Inwerken nieuwe medewerkers

Benodigde ervaring
Je hebt minimaal een jaar aantoonbare leidinggevende ervaring in de horeca nodig om in aanmerking te komen voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris in overleg op basis van ervaring.

Geïnteresseerd? Stuur dan snel je sollicitatiebrief en cv naar sollicitatie@filmkoepel.nl o.v.v. vacature floormanager.