Special Comedy
Ontdek de beste comedy films bij de FilmKoepel in Haarlem

Comedy

-

De leukste komedies zie je in de FilmKoepel in Haarlem. Of je nu meer van een arthouse film vol tragikomische personages houd, de grappigste Hollywoodfilms of gewoon van een slapstick klassieker: in de nieuwe bioscoop van Haarlem kun je terecht voor de beste comedy films.

comedy's in de FilmKoepel

Hit Man
Special Comedy Richard Linklater

Hit Man

Regisseur: Richard Linklater
Land: VS
Duur: 115
NRC

In Richard Linklater’s nieuwe film doet Gary Johnson (Glen Powell) zich namens de politie van New Orleans voor als huurmoordenaar. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte hit man te zijn. Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison (Adria Arjona).

 • Kijkwijzer 12
 • Eng
 • Geweld
 • Groftaalgebruik
De Terugreis
Special Comedy

De Terugreis

Regisseur: Jelle de Jonge
Land: Nederland
Duur: 98
De Volkskrant

Martin van Waardenberg en Leny Breederveld spelen de hoofdrollen in een melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan.

 • Kijkwijzer 9
 • Eng
 • Groftaalgebruik
Wicked Little Letters
Special Comedy

Wicked Little Letters

Regisseur: Thea Sharrock
Land: Verenigd Koninkrijk
Duur: 101

Als bij de inwoners van een Brits badplaatsje obscene brieven op de mat vallen, gaan de verdenkingen gelijk richting de grofgebekte jonge moeder Rose die hierdoor haar dochtertje dreigt kwijt te raken. Een aantal vrouwen pikt dit niet en slaat de handen ineen om de waarheid boven tafel te krijgen. Wicked Little Letters is een messcherpe zwarte komedie met glansrollen voor Olivia Coleman en Jessie Buckley.

 • Kijkwijzer 12
 • Discriminatie
 • Drugs
 • Groftaalgebruik
Hypnosen
Special Comedy

Hypnosen

Regisseur: Ernst De Geer
Land: Zweden, Noorwegen
Duur: 98
NRC

In deze Scandinavische satire wil het koppel André (Herbert Nordrum, The Worst Person in the World) en Vera (Asta Kamma August) tijdens een trainingsweekeinde hun gezondheidsapp voor vrouwen pitchen en zo de wereld veroveren. Alles loopt anders dan verwacht als Vera een dag voor de training een hypnosetherapeut bezoekt om van haar rookverslaving af te komen.

 • Alle leeftijden
 • Groftaalgebruik
The Sweet East
Special

The Sweet East

Regisseur: Sean Price Williams
Land: VS
Duur: 104
De Volkskrant

Lilian, een rebelse scholiere in South Carolina, zou een kleinkind van Alice, Dorothy en Lolita in het Instagramtijdperk kunnen zijn, dwalend door een Wonderland geregeerd door de Wizard of Bros. Brutaal, onbevreesd en blind voor consequenties navigeert ze zowel het echte leven als sinistere fantastische ontmoetingen alsof het haar socialmediafeed is.

 • Kijkwijzer 16
 • Geweld
 • Groftaalgebruik
Together 99
Special Comedy

Together 99

Regisseur: Lukas Moodysson
Land: Zweden
Duur: 115

In Together 99 brengt regisseur Lukas Moodysson de cast van Together opnieuw bij elkaar om vierentwintig jaar na de oprichting van de Tillsammans-commune de balans op te maken.

 • Kijkwijzer 6
 • Geweld
 • Groftaalgebruik
Ezra
Special Comedy

Ezra

Regisseur: Tony Goldwyn
Land: VS
Duur: 101
Trouw

Wanneer stand-upcomedian Max (Bobby Cannavale) geconfronteerd wordt met een belangrijke beslissing over de toekomst van zijn autistische zoon Ezra, besluit hij hem mee op roadtrip te nemen in de ‘geleende’ auto van zijn vader (Robert De Niro) van New York naar Los Angeles.

 • Kijkwijzer 12
 • Drugs
 • Groftaalgebruik
Showing Up
Special Comedy Previously Unreleased Verwacht

Showing Up

Regisseur: Kelly Reichardt
Land: VS
Duur: 107

De beeldhouwer Lizzie staat op het punt een tentoonstelling op poten te zetten. Deze zal wellicht een grote impact hebben op haar verdere carrière en wordt geïnspireerd door haar chaotische levensstijl. In de aanloop naar de expositie poogt Lizzie een balans te vinden tussen haar werk en haar persoonlijke leven.

 • Kijkwijzer 6
 • Eng
 • Groftaalgebruik
Deadpool & Wolverine
Special Comedy Verwacht

Deadpool & Wolverine

Regisseur: Shawn Levy
Land: VS
Duur: 127

Wade Wilson’s (Ryan Reynolds) dagen als Deadpool, de huurmoordenaar met een flexibel moreel kompas, liggen achter hem. Maar wanneer zijn wereld bedreigd wordt, moet Wade met tegenzin opnieuw zijn pak aantrekken, samen met iemand die nog nog meer tegenzin… tegenzinniger? Het tegenzinnigste persoon? Hij moet een terughoudende Wolverine overtuigen om—Fuck. Synopsissen zijn fucking stom!

 • Kijkwijzer 16

Waarom de FilmKoepel de beste plek is voor comedyfilms in Haarlem

Bij de FilmKoepel hebben we een hart voor humor en dat zie je terug in ons aanbod van de beste comedy films. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de leukste comedy films die op dit moment draaien. Onze selectie van nieuwe comedy films zorgt ervoor dat er altijd iets is om je lachspieren te trainen. Bekijk onze comedy agenda en duik in de wereld van humor met onze actuele en verwachte films.

Waarom kiezen voor comedy bij de FilmKoepel?

De FilmKoepel is niet alleen dé plek om de beste, leukste en nieuwste comedy films te bekijken; het is een ervaring. Onze selectie van comedy films maakt elk bezoek speciaal. Ons team staat klaar om je te adviseren over de perfecte comedy film voor jouw avond uit, of je nu op zoek bent naar iets lichts en vrolijks of een film die je aan het denken zet terwijl je lacht. Naast onze indrukwekkende selectie van comedy films, biedt de FilmKoepel ook een sfeervolle omgeving waarin je voor en na de film kunt ontspannen. Onze foyer is de perfecte plek om even na te praten over de film, nieuwe vrienden te maken of gewoon te genieten van een drankje. Met comfortabele zitplaatsen en een gastvrije sfeer is het de ideale locatie om je avond compleet te maken. Of je nu alleen komt, met een partner of in een groep, de FilmKoepel zorgt ervoor dat elke avond uit iets bijzonders is. Dus waarom niet de dagelijkse sleur doorbreken en jezelf trakteren op een avond vol humor en gezelligheid? Bezoek onze website, kies je favoriete comedy film uit ons actuele aanbod of een van de spannende nieuwe releases, en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring. Bij de FilmKoepel lacht Haarlem samen, en we kunnen niet wachten om jou ook te laten lachen.

Plan jouw comedy avond

Klaar voor een avond vol lachen met de leukste comedy films in Haarlem? Reserveer nu je tickets en zorg dat je erbij bent wanneer de volgende comedy-hit onze schermen bereikt. Bij de FilmKoepel geloven we dat een goede lach het leven mooier maakt. Laat ons jouw gids zijn in de wereld van comedy.