Eten en drinken

Eten en drinken

In de foyer van de FilmKoepel kun je voor hapjes en drankjes terecht bij onze bar. Wij hebben een ruim assortiment aan koffie, thee, bier, wijn, fris, taarten en snacks. Alles wat je in de FilmKoepel aan de bar koopt kun je ook mee de zalen in nemen. Uiteraard zijn consumpties die niet in de FilmKoepel zijn aangeschaft niet toegestaan in de foyer en de zalen.

Let op: In de FilmKoepel kan alleen met pin betaald worden.

Restaurants in de buurt

Wil je voor of na je bezoek een hapje eten in de buurt? Dan hebben wij een paar leuke tips voor je. Voor broodjes en salades kun je dagelijks tot 17:00 (za/zo tot 16:00) terecht bij Level One Deli Café in de Koepel. Heb je grotere trek? Kijk dan bij een van de onderstaande restaurants!

Chidóz

Bij Chidóz op de Kruisweg maken ze alles vers. Van het slow cooked vlees tot de snoeihete salsa's. Aan de bar kies je zelf de ingrediënten voor jouw burrito, bowl of taco. Op vertoon van je FilmKoepel filmticket krijg je een burrito/bowl/nacho bowl/salade + drankje voor €10,00!

Website

Chidóz

Restaurant Zuidam

Restaurant Zuidam ligt aan de Scheepmakersdijk op een van de meest unieke plekjes van Haarlem. In een voormalig scheepswerf, aan de rivier het Spaarne, naast een authentieke molen. Geopend voor lunch, borrel en diner.

Reserveren

Restaurant Zuidam

Stadsstrand de Oerkap

Al vele zomers worden er op het bruisende stadsstrand van de Oerkap pizza’s gebakken, biertjes getapt, limo’s gemaakt en staat de sproeier aan voor de spelende kindjes.

Reserveren

Stadsstrand de Oerkap

Spaarne 66

Spaane66 vind je aan een van de mooiste stukjes van het prachtige Spaarne! Kom langs en geniet van het all day concept, met gezellige vibe en zonnig terras aan het water is er altijd wat te beleven.

Reserveren

Spaarne 66

Mooie Boules

Samen met Ron Blaauw én de Haarlemse sensaties Roast Bistro Bar & Fishbar Monk stellen Mooie Boules hun gevarieerde kaart samen. Om te delen met je groep, of je date te verrassen. Top kwaliteit streetfood, in de zaak via QR codes te bestellen.

Reserveren

Mooie Boules

De Pizzabakkers

Op vertoon van je Cinevillepas krijg je op dinsdagen bij De Pizzabakkers Kruisweg een pizza voor €7,95! Je hebt keuze uit een pizza Margherita, Salami Finocchiona, Caponata en Spinaci. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is zwaaien met je Cinevillepas.

Meer info

De Pizzabakkers