aan het laden...

Eten en drinken

Eten en drinken

In de foyer van de FilmKoepel kun je voor hapjes en drankjes terecht bij onze bar. Wij hebben een ruim assortiment aan koffie, thee, bier, wijn, fris, taarten en snacks. Alles wat je in de FilmKoepel aan de bar koopt kun je ook mee de zalen in nemen. Uiteraard zijn consumpties die niet in de FilmKoepel zijn aangeschaft niet toegestaan in de foyer en de zalen.

Let op: In de FilmKoepel kan alleen met pin betaald worden.

Restaurants in de buurt

Het restaurant Menu Corridor in het voormalig administratiegebouw van de Koepel is dagelijks geopend vanaf 16:00 & in het weekend: vanaf 13:00. Bij Level One Deli Café op de begane grond van de Koepel kun je dagelijks tot 17:00 terecht voor broodjes en salades (za/zo tot 16:00).

Wil je voor of na je bezoek een hapje eten in de buurt? Dan hebben wij een paar leuke tips voor je:

Menu Corridor

Met de opening van café restaurant ‘Menu Corridor’ is er een begin gemaakt aan de herontwikkeling van dit deel van het historische Koepelcomplex. Het restaurant wordt de komende jaren nog flink uitgebreid en er komt een boutique-hotel met 66 kamers. ‘Menu Corridor’ is gevestigd in het voormalige Administratiegebouw en de iconische gang dient tevens, net als vroeger als de hoofdentree naar de Koepel

Menu & reserveren

Menu Corridor

Chidóz

Bij Chidóz op de Kruisweg maken ze alles vers. Van het slow cooked vlees tot de snoeihete salsa's. Aan de bar kies je zelf de ingrediënten voor jouw burrito, bowl of taco. Op vertoon van je FilmKoepel filmticket krijg je een burrito/bowl/nacho bowl/salade + drankje voor €12,00!

Website

Chidóz

Restaurant Zuidam

Restaurant Zuidam ligt aan de Scheepmakersdijk op een van de meest unieke plekjes van Haarlem. In een voormalig scheepswerf, aan de rivier het Spaarne, naast een authentieke molen. Geopend voor lunch, borrel en diner.

Reserveren

Restaurant Zuidam

Stadsstrand de Oerkap

Al vele zomers worden er op het bruisende stadsstrand van de Oerkap pizza’s gebakken, biertjes getapt, limo’s gemaakt en staat de sproeier aan voor de spelende kindjes.

Reserveren

Stadsstrand de Oerkap

Spaarne 66

Spaane66 vind je aan een van de mooiste stukjes van het prachtige Spaarne! Kom langs en geniet van het all day concept, met gezellige vibe en zonnig terras aan het water is er altijd wat te beleven.

Reserveren

Spaarne 66

Mooie Boules

Samen met Ron Blaauw én de Haarlemse sensaties Roast Bistro Bar & Fishbar Monk stellen Mooie Boules hun gevarieerde kaart samen. Om te delen met je groep, of je date te verrassen. Top kwaliteit streetfood, in de zaak via QR codes te bestellen.

Reserveren

Mooie Boules

De Pizzabakkers

Heb je zin in een avondje uit bij De Pizzabakkers en De FilmKoepel? Geniet elke woensdag van een geselecteerde pizza bij De Pizzabakkers en bioscoopbezoek voor €19,00 (€9,00 met Cineville)!

Meer info & voorwaarden

De Pizzabakkers