Bereikbaarheid

Openingstijden

De kassa van de FilmKoepel is dagelijks vanaf een half uur voor aanvang van de eerste film geopend en sluit na aanvang van de laatste film. Dagelijks tussen 12:00 – 19:00 en in het weekend en tijdens de Kerstvakantie tussen 10:00 – 20:00 kun je ons ook telefonisch bereiken op +31 85 000 4126. Stuur je liever een e-mail? dat kan via kassa@filmkoepel.nl.

Route & parkeren

De FilmKoepel bevindt zich in rijksmonument de Koepel. Het gebouw ligt op loopafstand van het centrum van Haarlem en het treinstation. Rondom de Koepel is er parkeergelegenheid aanwezig voor auto en fiets. Het autoparkeerterrein wordt beheerd door Parkbee en is te bereiken vanaf de Papentorenvest. Je kunt ter plekke een parkeerticket uit de automaat halen (pin only), of je kunt online een reservering maken via Parkbee.

Korting
Wil je zeker weten dat je een parkeerplek hebt? Reserveer er dan een via de website van Parkbee en ontvang bij het gebruik van de code SN4VQE  20% korting! (Let op: deze code is alleen te gebruiken bij een reservering via de Parkbee-website en niet te verzilveren op de locatie zelf.)

De FilmKoepel is ook te vinden op Google Maps.

De FilmKoepel
Koepelplein 1b
2031 WL Haarlem

Toegankelijkheid

Zowel de bioscoop als het gehandicaptentoilet bevinden zich op etage -2 en zijn bereikbaar met de lift. De lift bevindt zich bij de ingang via het parkeerterrein. Kom je via de hoofdingang binnen? Volg dan de bordjes tot je aan je rechterhand de lift tegenkomt.