• Kijkwijzer 12
  • Eng
  • Geweld

Kom in de stemming voor Denis Villeneuve’s Dune: Part Two (vanaf 29 februari te zien) met Part One! Inclusief tien minuten extra beeldmateriaal.

Credits

Land
VS
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
Speeltijd
156
Regie
Denis Villeneuve
Cast
Timothée Chalamet, Rebecca Fergusson, Sharon Duncan-Brewster, Zendaya

Storyline

Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Vanaf 29 februari

Dune: Part Two
+Extra

Dune: Part Two

Duur: 166
Ondertitels: Nederlands
Trouw

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides (Timothée Chalamet) verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

"Denis Villeneuve's intelligente, elegante blockbusterfilm is gewoon heel goed"
NRC
"Balanceert continu op het randje van indrukwekkend en potsierlijk, gaat daar een enkele keer ook overheen, maar verveelt geen seconde en is adembenemend mooi gefilmd"
VPRO Cinema