Special

Cineville Speciaaltje: Kinds of Kindness

1 juli 2024

Nóg eentje van Yorgos Lanthimos? Ja, nog eentje! Na Poor Things hebben we op 1 juli weer een Cineville Speciaaltje van de Griekse sterregisseur, dit keer met zijn nieuwe film Kinds of Kindness. Samen met een besnorde Jesse Plemons, Willem Dafoe in een roze slipje, Emma Stone in een snelle auto, dubbelrollen van iedereen en drie vreemde (en stiekem best lekkere) verhalen in één film. We maken het Speciaaltje weer speciaal met een voorprogramma, een filmquizje over dubbelrollen en een mooi prijzenpakket. Als Cineviller mag je gratis een +1 mee op avontuur nemen*.

Kinds of Kindness
Special Verwacht

Kinds of Kindness

Regisseur: Yorgos Lanthimos
Land: Ierland, Verenigd Koninkrijk
Duur: 164

Yorgos Lanthimos’ Kinds of Kindness is een driedelige mythe over een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spirituele leider te worden.

  • Kijkwijzer 16
  • Eng
  • Geweld
  • Groftaalgebruik

*Zo ga je +1 met je Cinevillepas naar Kinds of Kindness

Op de Cineville Specilaatje: Kinds of Kindness-festivalpagina van Cineville vind je de vouchercode. Deze gebruik je als volgt: kies je plaatsen in de webshop en bij de volgende stap 1x de kaartsoort Cineville. Valideer je eigen Cinevillepas. Gebruik vervolgens je vouchercode in het vouchercodeveld en tadaa: je ‘Standaard’-kaartje wordt een gratis kaartje. Veel plezier bij de film!