KAARTVERKOOP

Kassa
De kassa van de FilmKoepel is dagelijks vanaf een half uur voor aanvang van de eerste film geopend.

Kaarten kopen
Via deze website kun je direct kaarten kopen en betalen via IDEAL. Na je betaling krijg je e-tickets per email toegestuurd. Deze kun je printen of op je telefoon laten scannen bij de kaartcontrole, je hoeft dus niet meer langs de kassa.

Je kunt tot een half uur van te voren kaarten kopen via onze website. Na dat moment zijn kaarten alleen nog aan de kassa te verkrijgen. Het is in de FilmKoepel niet mogelijk om met contant geld te betalen.
Je kunt tussen 12:00 – 20:00 telefonisch reserveren via +31 85 000 4126. Let op: een reservering moet altijd uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling afgehaald zijn bij de bar van de FilmKoepel

Reguliere toegangsprijzen
Normaal: € 11,50 (Bij Paypal betalingen rekenen wij 4% transactiekosten)
Student/CJP: €9,00*
HaarlemPas: € 9,00*
Kinderen t/m 12 jaar: € 8,00
Cinevillepas: € 0,00

* Deze kortingen zijn alleen aan de kassa te verkrijgen.

Let op! Prijzen voor speciale vertoningen kunnen hoger zijn.

Strippenkaart
Voor 88 euro kun je bij de kassa een 10 strippenkaart kopen. Hiermee kun je tegen een zeer aantrekkelijke prijs 10 keer naar de film in de FilmKoepel. Je kunt tot maximaal 4 strippen per bezoek gebruiken, de strippenkaart is dus ideaal voor een filmbezoek met vrienden of familie. De strippenkaart is ook geldig in bioscopen de FilmHallen en The Movies in Amsterdam.

FilmKoepel Cadeaubon
Geef iemand een leuke avond uit met de FilmKoepel cadeaubon! Je kunt de cadeaubon bestellen bij ons aan de bar en je kiest zelf welk bedrag je erop zet. Onze cadeaubon is te gebruiken voor het kopen van filmtickets en voor het bestellen van eten en drinken aan de bar van de FilmKoepel.

Nationale Bioscoopbon
Aan onze kassa kun je ook de Nationale Bioscoopbon bestellen en gebruiken. De bon is ook op onze website te gebruiken.

Op aankopen via deze website en aan de kassa zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Contact
Harmenjansweg 4
2031 WK Haarlem
info@filmkoepel.nl
KVK: 69543984