Special

Cineville Speciaaltje: Anatomy of a Fall

25 september 2023

Schuif op maandag 25 september naar het puntje van je stoel tijdens de voorpremière van Anatomy of a Fall! Juice in de rechtszaal: regisseur Justine Triet won er een Gouden Palm mee in Cannes. Heeft thrillerschrijver Sandra haar man van het balkon geduwd, of sprong hij er zelf vanaf? We maken het Cineville Speciaaltje weer speciaal met een voorprogramma, een filmquizje met een mooi prijzenpakket en een drankje van het huis. Als Cineviller mag je gratis* een +1 meenemen (je advocaat, bijvoorbeeld).

Anatomy of a Fall
+Extra Special Verwacht

Winnaar Gouden Palm 2023

Anatomy of a Fall

Regisseur: Justine Triet
Land: Frankrijk
Duur: 152

Sandra, Samuel en hun slechtziende zoon Daniel wonen sinds een jaar in een afgelegen châlet in de Franse Alpen. Wanneer Samuel onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen, wordt Sandra aangeklaagd. Want was zijn val een noodlottig ongeluk, zelfmoord of is hij door zijn echtgenote geduwd?

  • Kijkwijzer 12
  • Drugs
  • Eng
  • Groftaalgebruik

*Zo ga je +1 met je Cinevillepas naar Anatomy of a Fall

Je ontvangt een e-mail van Cineville met daarin je vouchercode. Deze gebruik je als volgt: kies je plaatsen in de webshop en bij de volgende stap 1x de kaartsoort Cineville. Valideer je Cinevillepas. Gebruik vervolgens je vouchercode in het vouchercodeveld en tadaa: je ‘Standaard’-kaartje wordt een gratis kaartje. Veel plezier bij de film!