Special Kids

Kinderfilms

-

In de FilmKoepel zie je de leukste kinderfilms in Haarlem. Ook vinden er regelmatig activiteiten plaats zoals je schoentje zetten of kleurplaten maken. Bekijk hieronder een aantal tips uit ons programma of kijk in de kinderfilmagenda!

Kung Fu Panda 4 (NL)
Special Kids

Kung Fu Panda 4 (NL)

Regisseur: Mike Mitchell
Land: VS
Duur: 94

Po, de onwaarschijnlijk kungfumeester is terug in een hilarisch, spetterend nieuw deel van Dreamwork Animations populaire actie-comedy-franchise: Kung Fu Panda 4. Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger een nieuwe roeping.

  • Kijkwijzer 6
  • Eng
  • Geweld
Garfield (NL)
Special Kids

Nederlands gesproken

Garfield (NL)

Regisseur: Mark Dindal
Land: VS
Duur: 101

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur!

  • Kijkwijzer 6
  • Eng
  • Geweld
Fantasievriendjes
Special Kids

Fantasievriendjes

Regisseur: John Krasinki
Land: VS

Fantasievriendjes gaat over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten Fantasievriendjes weer samen te brengen met hun kinderen.

  • Kijkwijzer 6
  • Eng
Vos en Haas redden het Bos
Special Kids

Vos en Haas redden het Bos

Regisseur: Mascha Halberstad
Land: Nederland, België, Luxemburg
Duur: 70

In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is.

  • Alle leeftijden
Verschrikkelijke Ikke 4 (NL)
Special Kids Verwacht

Nederlands gesproken

Verschrikkelijke Ikke 4 (NL)

Regisseur: Chris Renaud
Land: VS

Gru en zijn familie keren terug in Verschrikkelijke Ikke 4 met stemrollen voor Jon van Eerd, Kim van Kooten en Pip Pellens opnieuw te horen als Gru, Lucy en Margot.

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel
Special Kids Première

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Regisseur: Joost van den Bosch, Erik Verkerk
Land: Nederland
Duur: 62

Dikkie Dik ontdekt dat er iets ergs is gebeurd: Beer is verdwenen! Beer is zijn liefste knuffel en moet teruggevonden worden. Gelukkig krijgt Dikkie Dik de hulp van Poes Muis, zijn beste vriendinnetje.

  • Alle leeftijden

Waarom de FilmKoepel de beste plek is voor kinderfilms in Haarlem

Als ouder zoek je naar een plek waar de nieuwste en leukste kinderfilms worden getoond. Die plek vind je bij de FilmKoepel. Onze programmering is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat er voor ieder wat wils is: van de kleinste peuters tot aan tieners. Daarnaast bieden we regelmatig speciale activiteiten aan, zoals knutselmiddagen en filmgerelateerde evenementen, waardoor elk bezoek aan de FilmKoepel een bijzondere ervaring is.

Hoe kies je de perfecte kinderfilm?

Bij het kiezen van de perfecte film voor jouw familie-uitje is het handig om te weten welke kinderfilms er draaien. Onze medewerkers helpen je graag met persoonlijk advies, gebaseerd op de leeftijd van je kinderen en hun interesses. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste kinderfilms of de tijdloze klassiekers, bij de FilmKoepel vind je altijd een film die bij je gezin past. Heb je vragen over ons aanbod van kinderfilms in Haarlem, onze faciliteiten of speciale evenementen? Onze veelgestelde vragen sectie biedt uitkomst. Hier vind je alles wat je moet weten om je bezoek aan de FilmKoepel soepel en plezierig te laten verlopen.

Jouw bezoek aan de FilmKoepel

Klaar voor een magische filmervaring met de leukste kinderfilms in Haarlem? Plan vandaag nog jouw bezoek aan de FilmKoepel. Reserveer je tickets en ontdek samen met je kind de magie van cinema. Wij kijken uit naar jullie komst en beloven een onvergetelijk uitje met films die zowel vermakelijk als inspirerend zijn. Bij de FilmKoepel geloven we in de kracht van film om te verbinden, te leren en te genieten. Laat ons je gids zijn in de wereld van kinderfilms in Haarlem, waar elke film een nieuw avontuur betekent.